Pret bca

www.pret-bca.ro

Vindem BCA la cele mai mic pret.BCA este un material usor, avand densitate aparenta, în stare uscata, de 450 – 550 kg/mc, fapt ce conduce la obtinerea de economii importante la realizarea structutii de rezistenta a constructiei (fundatii, stalpi, grinzi.BCA  este materialu

B.C.A
dimensiuni:7.5*240*65 10*24*65 15*24*65 20*24*65 30*24*65 35*24*65
unitate de masura: mc(ambalare:2.34mc/palet)
producator: SOCERAM DOICESTI
mod de utilizare:BCA este un material usor, avand densitate aparenta, în stare uscata, de 450 – 550 kg/mc, fapt ce conduce la obtinerea de economii importante la realizarea structutii de rezistenta a constructiei (fundatii, stalpi, grinzi.BCA  este materialul de zidarie care asigura cea mai buna izolare termica, astfel ca, la zidurile cu grosimi de 35 si 40 cm nu mai este necesara placarea cu alte materiale termoizolatoare.BCA are o calitatea de bun izolator termic este conferita de structura poroasa, pori minusculi si inchisi, care reprezinta cca 30 % din volum. 

 

 

www.pret-bca.ro

Mortar pentru zidire BCA
dimensiuni: 25kg
unitate de masura: buc 
producator: SOCERAM DOICESTI
mod de utilizare: pentru zidirea peretilor neportanti din blocuri ,rostuiri,legatura si umplerea unor goluri sau defecte in zidarie.Este un mortar performant,industrial pentru straturi subtiri. 

  Avantajul pentru BCU este ca e mult mai ieftin decat BCA. As vrea sa aflu care sunt dezavantajele din punct de vedere calitativ, daca ma poate ajuta cineva. Din cate am citit in acest forum, am inteles ca BCA este mai bun izolator termic decat BCU. sunt mari dificultati in a fixa aproape orice in caramizile enumerate de dumneavoastra, caloriferele, dulapurile, izolatia externa, boilere, centrale termice, ferestrele usile, etc. De asemeni este adevarat ca dat fiind, numarul mare de camere de aer ale acestora ofera o izolatie termica buna, dar tinand cont ca standardele actuale sunt cu o izolatie de polistiren minima de 100mm (10cm) si in acelasi timp , structura de rezistenta a oricarei case este, practic, independenta de zidarie, va recomand sa folositi BCA-ul . Blocurile comuniste sunt facute cu un bca fara intaritor de foarte slaba calitate si iata ca sunt in picioare de 30-40 de ani fara probleme deosebite dupa doua cutremure serioase, cu atat mai mult cand BCA-ul actual este net superior aceluia.