Demolari

JB ECO-IND

JB ECO-IND

                          Toate tipurile de demolari necesita o atenta planificare.JB ECO-IND executa demolari complicate,demolari strategice cu recuperare ,demolari simple .Demolarile  necesita foarte multa atentie si experienta. Exista foarte multe metode de demolare si doar un expert poate spune ce modalitate de demolare este mai potrivita pentru o anumita cladire. Fiind construite din materiale diferite si avand diverse inaltimi, cladirile trebuie demolate in moduri diferite, potrivite fiecarui tip de structura. Noi va oferim servicii complete de demolari pentru orice tip de cladire, avand la dispozitie o echipa de profesionisti si toate utilajele necesare pentru aceste tipuri de activitate, folosind chiar si metode de ecologizare. Lucram intr-un mod cat se poate de curat, pentru a nu pune in pericol nici sanatatea angajatilor nostri, nici pe cea a cetatenilor aflati in apropierea cladirii ce urmeaza a fi demolate. In functie de preferintele clientilor nostri, putem, de asemenea, sa reciclam materialele din cladire, acestea putand fi refolosite. Procedeul de reciclare este mai indelungat, insa foarte eficient pentru o viitoare reconstructie, deoarece datorita materialelor ce pot fi refolosite costurile ajung la un nivel mai scazut.

                       Metodele de demolare pot varia in functie de zona in care urmeaza a fi facuta distrugerea unei cladiri, in functie de materialul de constructie al acesteia, in functie de scopul demolarii si de modul in care resturile vor fi eliminate. Va vom prezenta cateva metode de demolare a structurilor, folosite de catre compania noastra.

Una dintre cele mai vechi metode utilizate pentru demolarea unei cladiri este reprezentata de o minge, o bila cu greutate, atasata de un cablu puternic aflat pe o macara. In timpul procesului de demolare, bila este ori scapata pe cladire, ori balansata in lateralele acesteia pentru a-i izbi peretii. Aceasta metoda nu este potrivita pentru orice tip de constructie. In general este folosita la cladirile de mici dimensiuni, deoarece mingea este dificil de controlat. Numai operatorii de macarale calificati si experimentati pot fi folositi in acest gen de demolari.

CUMPARAM FIER VECHI LA CELE MAI AVANTAJOASE PRETURI !!!

Metodele mai moderne de demolari sunt reprezentate de folosirea foarfecelor hidraulice rotative si a pietrelor distrugatoare atasate de excavatoare, eficiente la taierea lemnului, otelului si a betonului. Aceste metode ajuta la slabirea anumitor puncte strategice ale cladirii, care vor controla maniera si directia in care aceasta urmeaza sa cada. Excavatoarele hidraulice reprezinta un alt dispozitiv ce poate fi folosit pentru a rasturna unul sau doua etaje prin procesul de subminare.

O alta metoda foarte eficienta si rapida este demolarea prin implozie, care include folosirea de material explozibil.

Un alt tip de demolare este demolarea selectiva. Acest procedeu este foarte popular in zilele noastre. Deoarece reciclarea si salvarea materialelor sunt  foarte atractive pentru constructori, permitandu-le sa refoloseasca materialul sau sa il recicleze. Materialele reciclate precum lemnul, caramida, metalul si betonul, sunt refolosite in noi structuri, imbinand materialele vechi cu altele noi. Acest proces de demolare nu se limiteaza la recuperarea echipamentului interior, a peretilor, a tavanelor, a podelelor si a componentelor exterioare. Scopul principal al acestei metode este recuperarea sumei maxime de materie prima ce poate fi refolosita si de material reciclabil, printr-o procedura sigura si eficienta din punct de vedere al costurilor, desi reprezinta un proces de munca intensiva si poate fi dificil de realizat intr-o perioada scurta de timp.

Orice greseala poate crea un dezastru, existand si demolari care au esuat, afectand sever structurile din vecinatate, insa cu o echipa de oameni atent selectionati acest lucru nu se poate intampla. Inainte de a incepe demolarea vom colabora cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca oferim o solutie practica pentru daramarea cladirii dorite si vom discuta preturile implicate in fiecare procedeu. Va asiguram ca daca alegeti sa lucrati cu noi, veti obtine lucrari de demolare la un nivel de lucru excelent, oferit de catre un personal instruit si cu experienta. Va asiguram ca veti primi servicii de demolare de cea mai buna calitate, iar echipa noastra va respecta normele de siguranta. Oricare ar fi motivul pentru care doriti sa demolati o cladire, puteti apela la JB ECO-IND pentru a va asigura ca aceasta va fi demolata in siguranta si prin cea mai rapida metoda posibila. Folosim de asemenea metode de ecologizare a spatiului de lucru. Comparativ cu metodele de demolare existente, noi folosim metode care atenueaza zgomotul, vibratiile si praful produse de caderea unei cladiri. JB ECO-IND este o companie specializata in multe tipuri de demolare si foloseste echipamente de cea mai buna calitate, potrivite fiecarui tip de constructie. Compania este de asemenea specializata in ecologizari, pastrand curatenia in zonele industriale. Daca sunteti in cautarea celor mai bune servicii pentru demolari de orice tip, ati gasit expertii in domeniu.

Contactati-ne cu incredere!